“Petities zullen Sunset Overdrive niet naar de PlayStation 4 brengen”

archief
Stan van der Burg op 20 januari 2020
“Petities zullen Sunset Overdrive niet naar de PlayStation 4 brengen”

Sunset Overdrive, een exclusive Xbox One titel van Insomniac Games, zal niet naar de PlayStation 4 komen, zelfs niet als gamers petities aanbieden. Dit laat community web developer Tim Salvitti van Insomniac Games weten.

Tim Salvitti reageerde op een post van de persoon die een petitie is gestart om Sunset Overdrive naar de PlayStation 4 te halen. Hij zegt dan ook: “Sunset Overdrive is en blijft een Xbox One exclusive. Petities zullen hier niets aan veranderen. Microsoft is een goede partner van ons en dat willen we graag zo houden. We realiseren ons goed dat niet iedereen hier blij mee zal zijn, maar we laten de game graag voor zichzelf spreken, waardoor de console geen probleem meer zou moeten zijn”.

In een andere post vertelt hij ongeveer hetzelfde, maar voegt toe dat dit in de toekomst misschien zou kunnen veranderen. Hij zegt zelfs dat het niet vreemd is als Ratchet over een aantal jaren op de Xbox zal verschijnen. Het zal allemaal afhangen van de partnerships met de verschillende bedrijven.