Pete Hines licht Fallout 4 DLC toe

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Pete Hines licht Fallout 4 DLC toe

Fallout 4 zal de DLC niet verspreiden over de verschillende platformen. Alle DLC zal voor alle platformen beschikbaar zijn en er is niet één platform dat voorrang krijgt op de anderen, aldus Pete Hines van Bethesda.

Via Twitter werd Pete Hines gevraagd of er DLC zal komen voor Fallout 4 die exclusief zal zijn voor één platform, permanent of tijdelijk. Een praktijk die met name in de V.S. populair is, is om DLC exclusief te maken voor verschillende retailers. Hines reageerde en wilde laten weten dat ze dat niet gaan doen. Niet alleen zal alle DLC voor alle platformen verschijnen, er zal ook geen platform voorrang krijgen.

Eerder gaf Bethesda al aan dat Fallout 4 een Season Pass zal krijgen. Die Season Pass zal $30 gaan kosten en zal alle DLC dekken die Bethesda ooit zal maken voor Fallout 4. Onder de fans is dat een vies woord, zeker omdat ze bij Bethesda nog geen idee hebben wat de DLC gaat worden. Maar Bethesda wilde iedereen geruststellen door te wijzen naar de DLC die ze voor Fallout 3, Fallout New Vegas, Skyrim en Oblivion hebben gemaakt en hoe goed die DLC destijds ontvangen is.

Naast de DLC waarvoor betaald moet worden, is Bethesda ook van plan om zo nu en dan gratis updates voor Fallout 4 uit te brengen. Die updates moeten bugs verhelpen en nieuwe features introduceren.