Pc-bèta aanstaande voor Overkill’s The Walking Dead

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Pc-bèta aanstaande voor Overkill’s The Walking Dead

Er wordt al lang gewerkt aan Overkill’s The Walking Dead, maar nu lijkt de eindstreep voor de ontwikkeling toch echt in zicht. Tijdens een livestream heeft ontwikkelaar Overkill aangekondigd dat er op 9 oktober een gesloten bèta voor de game verschijnt voor pc.

De ontwikkelaar van onder andere Payday 2 heeft in een livestream aangekondigd dat er een gesloten bèta voor de pc-versie van de game vanaf 9 oktober beschikbaar zal zijn. De enige manier om momenteel een code te krijgen voor de bèta is het plaatsen van een pre-order: de normale editie geeft je één code en de Deluxe-editie vier codes om met je vrienden te delen.

Gedurende de livestream liet de ontwikkelaar ook meer gameplay van de game zien. Vanaf 08:30 in de video zijn gameplaybeelden te bekijken, terwijl vanaf 25:55 de ontwikkelaar begint over de bèta. Of de bèta ook naar consoles zal komen, is momenteel nog niet duidelijk.

De ontwikkeling van Overkill’s The Walking Dead is al een tijdje gaande. De eerste teaser zagen we al in 2014 en de game had eigenlijk moeten verschijnen in 2016. Sindsdien is de game echter meerdere malen uitgesteld. Nu moet de pc-versie verschijnen op 6 november, terwijl de consoleversie pas in februari 2019 in de winkels ligt.