PAX-trailer van Elite Dangerous wijst op nieuwe gevaren voor spelers

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
PAX-trailer van Elite Dangerous wijst op nieuwe gevaren voor spelers

De nieuwe trailer van Elite Dangerous die op PAX vertoond werd, roept veel vragen op, maar beantwoordt er weinig. Wat we nu wel weten, is dat de aliens die een speler een poos geleden ontmoette, inderdaad Thargoids blijken te zijn. Wat dit precies betekent voor de spelers, is voor nu nog onduidelijk.

De trailer op zich is al onduidelijk genoeg: er komen geen beelden van een mogelijke confrontatie voor, dus we weten niet wat er precies zal gebeuren. Wie weet gebeurt er uiteindelijk helemaal niets. Het enige wat duidelijk is, is dat het mysterieuze ruimteschip waar uiteindelijk de focus op ligt, dezelfde is die verschillende spelers in de game zelf al gezien hebben.

Het lijkt er hoe dan ook op dat de grot die even te zien is, van groot belang is. Wat dit precies is en wat de mensen er zoeken, wordt niet uitgelegd. Hoogstwaarschijnlijk heeft het iets te maken met de plotselinge verschijning van het Thargoid-schip. Hopelijk komen we er binnenkort achter wat voor gevolgen de gebeurtenissen in de trailer zullen hebben voor spelers.