Patch 18 PlayerUnknown’s Battlegrounds nu beschikbaar op de testserver

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Patch 18 PlayerUnknown’s Battlegrounds nu beschikbaar op de testserver

Vandaag laat PUBG Corp. meer details zien van wat er allemaal in de volgende patch voor PlayerUnknown’s Battlegrounds zit en je kunt de patch meteen checken op de testservers. We zetten de nieuwe content voor je op een rij.

Er is een nieuwe patch voor PlayerUnknown’s Battlegrounds beschikbaar op de testservers sinds vandaag. De patch voegt een nieuw wapen, voertuig en custom servers toe aan de game. Wanneer de veranderingen naar de live servers komen is nog niet bekend: de nieuwe veranderingen moeten eerst als voldoende worden beoordeeld op de testservers.

Het nieuwe wapen is een DMR en vervangt de Mini op Sanhok. Het geweer heet QBU en heeft een bipod voor extra stabiliteit wanneer er vanuit prone geschoten wordt. Daarnaast is er een nieuwe voertuig beschikbaar: de Rony. Het is een pick-up truck die ook alleen op Sanhok voorkomt. Je kunt vier personen vervoeren in de auto.

Tot slot zijn er nu custom servers, waarin een aantal nieuwe gamemodes zitten. Zo is er een zombie-modus, waarin een aantal spelers zombie is en een kleiner aantal bewapende spelers moet zien over te blijven. Ook is het mogelijk om een server te starten volgens de e-sportregels. Iedereen die de testserver download via Steam, kan de nieuwe content uitproberen.