Pablo Schreiber heeft hoofdrol in tv-serie Halo

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Pablo Schreiber heeft hoofdrol in tv-serie Halo

Acteur Pablo Schreiber heeft de hoofdrol bemachtigd in de tv-serie rondom de gaming-franchise Halo. Schreiber gaat de rol van Master Chief op zich nemen. De productie van de serie gaat in het najaar van start in Boedapest. 

De tv-serie gebaseerd op de Halo-franchise heeft eindelijk de titelrol ingevuld. Pablo Schreiber die vooral bekend is geworden als George Mendez in Orange is the New Black mag de iconische rol van Master Chief vervullen. Naast Orange is the New Black heeft Schreiber onder andere in American Gods gespeeld en daarnaast in films als First Man en Den of Thieves.

Naast Schreiber is ook actrice Yerin Ha aan de cast toegevoegd. Zij gaat een gloednieuw personage genaamd Quan Ah vertolken. Quan Ah is een zestienjarige jongedame uit de Outer Colonies en ontmoet Master Chief op een cruciaal moment. Yerin Ha is een nieuwkomer in de acteerwereld.

Showtime produceert de Halo-serie en heeft als showrunners Kyle Killen en Steven Kane aangetrokken. De productie moet van start gaan in het najaar en vindt plaats in Boedapest.