Paardenkontkostuum voor Halloween in WoW

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Paardenkontkostuum voor Halloween in WoW

Dat er aardig wat gekke kostuums langskomen tijdens Halloween zijn we inmiddels wel gewend, maar World of Warcraft staat wat ons betreft nu bovenaan het lijstje. In het terugkerende evenement is er namelijk een heel apart kostuum te krijgen.

Elk jaar is het weer feest in World of Warcraft tijdens Hallow’s End, zoals Halloween heet in Azeroth. Tijdens Hallow’s End worden er door Innkeepers allerlei kadootjes weggegeven en soms houden ze je voor de gek. Deze keer is ook de Headless Horseman weer van de partij om iedereen de stuipen op het lijf te jagen. Hij heeft Razor Hill en Goldshire in brand gezet en het is aan jou om hem te stoppen. Daarnaast kun je je geluk testen in Scarlet Monastery’s Graveyard. Weet je dit te overleven, dan kun je het paard van de Headless Horseman winnen. Spelers van level 23 tot 110 kunnen deelnemen aan dit onderdeel.

De Tricky Treats die je kunt verzamelen zijn weer in te ruilen voor allerlei prijzen. Zo is er een nieuw outfit genaamd Xavius, een nieuw huisdier genaamd Naxxy en het mooiste van allemaal: het paardenkostuum. Zowel het hoofd als de kont zijn verkrijgbaar als outfit.Tot slot is er nog de mogelijkheid om de Hag of the Crooked Tree-quest te doen. Lukt het je om deze te volbrengen, dan krijg je Tricky Treats en maak je kans op een van de vier Heksenhoeden.

Het evenement loopt vanaf 18 oktober tot 1 november.