Overwatch viert feest met nieuwe skins en extra dansjes

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Overwatch viert feest met nieuwe skins en extra dansjes

Overwatch bestaat morgen één jaar en voordat je een existentiële crisis krijgt over de hoeveelheid uren die je kwijt bent aan die game sinds 24 mei 2016, kun je je beter richten op de tijdelijk verkrijgbare skins. Blizzard geeft namelijk een in-game feestje, dus zorg dat je erbij bent.

Vorig jaar mei liet Blizzard zien dat ze naast het RTS en MMO-genre ook prima uit de voeten kunnen met shooters. Om het succes van hun shooter te vieren, hebben ze vanaf dit weekend een speciaal in-game evenement dat twee weken duurt. Tijdens deze twee weken kun je verschillende speciale skins verdienen, naast een hele reeks andere cosmetische items, emotes, dansbewegingen en andere louter visuele zaken voor je favoriete Overwatch-personage.

De actie duurt tot 12 juni en om de grind voor de items wat dragelijker te maken, kun je los in drie nieuwe arena maps die Blizzard aan Overwatch heeft toegevoegd. Mocht je de loot voor 12 juni niet binnen hebben kunnen halen, dan heb je pech. Feestjes kunnen immers niet eeuwig duren.