Overwatch teaset een grote aankonding op Twitter

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Overwatch teaset een grote aankonding op Twitter

Overwatch is nog steeds ontzettend populair, dat blijkt wel uit de miljoenen mensen die het nog regelmatig spelen. Blizzard besloot deze mensen eens gek te maken door een teaser te plaatsen op het officiele Twitter-kanaal van Overwatch. Het lijkt erop dat we volgende week een grote aankondiging over de game kunnen verwachten.

Het gaat om onderstaande tweet. Natuurlijk zijn er al diverse fans bezig om zoveel mogelijk informatie uit het bijbehorende filmpje te halen.

Zo wordt er vrij overduidelijk een referentie gemaakt naar King’s Row, een van de eerste maps voor de games en daarmee een van de meest bekende. Doordat er kort een beeld van Tracer te zien is en er een soort poster in beeld komt die refereert naar een “mandatory robot registration,” denken mensen dat dit wijst op de Omnic Crisis zoals deze in de Overwatch lore beschreven wordt. Fans speculeren dat er eventueel een nieuwe event gebaseerd op lore onze kant op komt of dat er zelfs een verhaallijn aan zit te komen.

Hoeveel er van waar is, zullen we helaas nog even moeten afwachten. Op dinsdag 11 april wordt bekendgemaakt waar Blizzard het over had in diens tweet.