Overwatch krijgt zes nieuwe helden

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Overwatch krijgt zes nieuwe helden

Afgelopen vrijdag tijdens BlizzCon 2018 kwam Blizzard met het nieuws over de speelbare personages Ashe en Echo. Over de eerste strijder kregen we meer informatie, maar over de tweede kregen we nog niets te horen. Het geheimzinnige gedoe is echter nog niet gedaan. In een interview met Eurogamer liet Jeff Kaplan weten dat er naast Ashe en Echo maar liefst nog vier personage bij gaan komen.

Het is iets meer dan twee jaar geleden dat Overwatch in de rekken lag. Toen telde het rooster 21 personages en nu maar liefst 28 helden. Wanneer Ashe, Echo en de vier andere personages verschijnen, zal het rooster 34 personages gaan tellen. Jammer genoeg zal de release van al deze helden nog jaren op zich kunnen laten wachten als we Jeff Kaplan mogen geloven. Kaplan liet verder ook weten dat Ashe vandaag waarschijnlijk beschikbaar is op de publieke testserver. Over het tweede aangekondigde personage hield Kaplan verder de lippen stijf op elkaar.

Naast de nieuwe personages ging de interviewer ook verder over een mogelijke Netflix-serie rond Overwatch. Hierbij liet Kaplan weten dat ze hierover aan het nadenken zijn, maar dat het team er wel voor te vinden is. Als laatste sloot de interviewer af met vragen rond cross-play, een mogelijke versie van de game op de Nintendo Switch en de loot box-problematiek. Alle antwoorden hierop lees je in het interview via de bron.