Overwatch krijgt binnenkort nieuwe Busan map

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Overwatch krijgt binnenkort nieuwe Busan map

Het jaarlijkse Overwatch Fan Festival is van start gegaan en dat betekent nieuws rond Overwatch. Dat is bij deze editie niet anders. Game Director Jeff Kaplan mocht namelijk de nieuwe Control map Busan aankondigen. Deze map is gelegen in Zuid-Korea en bevat drie unieke locaties.

Op een nog onbekende datum zullen Overwatch-spelers de Zuid-Koreaanse Busan map kunnen verkennen. Naast verkennen zullen spelers ook de Sanctuary, Downtown en MEKA Base innemen.

Het eerste punt, Sanctuary, staat vol met oude tempels, verbluffende tuinen en historische architectuur. Na dit punt is de bruisende metropool van de stad aan de beurt. Zo zullen spelers het tegen elkaar moeten opnemen in een druk internetcafé, een lichtgevende karaokebar en een futuristisch metrostation. Pas wel op, want de metro is nog steeds erg dodelijk.

De laatste plek die we innemen is de thuisbasis van D. Va en het MEKA-team. Om als team te winnen, moeten de drie punten en daarmee de hele stad ingenomen worden. Makkelijk wordt dit zoals gewoonlijk niet, want het andere team probeert dit immers ook.

Volg het volledige jaarlijkse Fan Festival in Korea op het Overwatch-forum. Daarnaast is alles te bekijken via de livestream op Twitch.