Overwatch is meest gestegen zoekterm op Pornhub

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Overwatch is meest gestegen zoekterm op Pornhub

Dat Overwatch een van de meest gespeelde games van dit moment is wisten we al, maar dat deze game het buiten het gamen ook goed doet blijkt uit de cijfers die Pornhub heeft geopenbaard. Naast de meest gezochte termen heeft Pornhub ook gepubliceerd welke consolegebruikers het meeste rondsurfen op de pornosite.

De Pornhub 2016 Year-In-Review wordt elk jaar gepubliceerd. In deze review is te vinden welke zoektermen het meeste zijn gebruikt en welke er ten opzichte van voorgaande jaren zijn gestegen. Overwatch komt als winnaar uit de bus met een stijging van 447% rond de officiële release. Rond de bèta periode steeg het al met 321%.

In de lijst meestgezochte gamepersonages behaalt Overwatch ook een flinke overwinning. Vijf van de dertien personages blijken uit Overwatch te zijn. Vooral het personage Tracer lijkt een publieksfavoriet te zijn. Andere personages zijn Sombra, Widowmaker, Mercy en D.Va. Naast Overwatch doen ook andere games het goed in de lijst. Dit zijn vooral klassiekers als Tomb Raider, Pokémon en de Final Fantasy-reeks.

Naast de meestgezochte zoektermen heeft Pornhub ook bekendgemaakt welke console gamers het meeste rondsurfen op Pornhub. PlayStation-gebruikers vullen 53% van de lijst, Xbox 34%, 7% zijn Wii-gebruikers, 5% 3DS-gebruikers, en PlayStation Vita een magere 1%.

Overwatch is meest gestegen zoekterm op Pornhub