Overwatch closed beta start op 27 oktober

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Overwatch closed beta start op 27 oktober

Blizzard heeft aangekondigd dat de closed beta voor hun aankomende team-shooter Overwatch zal beginnen op 27 oktober in Noord-Amerika. Europa en andere gebieden zoals Azië volgen op een latere datum die binnenkort bekend zal worden gemaakt.

Met Overwatch bevindt Blizzard zich op onbekend terrein, dus roept het alle fans op om mee te doen aan de beta om Overwatch zo goed mogelijk te maken. Ook zijn ze van plan om de mensen die toegelaten worden tot de beta te verdelen in twee groepen. Een groep zal continu toegang hebben tot de beta en een andere groep zal alleen mogen spelen tijdens speciale beta weekenden.

De groep die continu toegang heeft om te spelen, wordt ook aangespoord om veel te spelen en veel feedback te geven over alles wat er in Overwatch te vinden is. Dingen zoals levels, vormgeving, characters en wapens. De groep die alleen kan spelen tijdens bepaalde weekenden mag mee doen om Blizzard’s hardware te testen. Of in andere woorden: worden aangespoord om massaal mee te doen om stresstests uit te voeren.

Voor de fans van Overwatch die in het bezit zijn van een Mac is er slecht nieuws: de beta is (tot dusver) alleen bedoeld voor pc-gebruikers. De mensen die toegang zullen krijgen tot de beta zullen kort voor de opening een e-mail ontvangen van Blizzard met daarin meer gegevens.

Benieuwd wat we hier bij Pixel Vault van de game vonden? Tim heeft zijn ervaring met de game op papier gezet nadat hij de game mocht spelen tijdens gamescom 2015.