Outright Games werkt aan Jumanji: The Video Game

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Outright Games werkt aan Jumanji: The Video Game

De studio Outright Games maakte bekend dat het werkt aan een nieuwe game. Het gaat om Jumanji: The Video Game, geïnspireerd op de film Jumanji: Welcome to the Jungle die in 2017 verscheen.

Jumanji veroverde in de jaren ’90 de harten van veel filmfans en maar liefst 22 jaar na dato verscheen het tweede deel. De film met hoofdrollen voor Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Jack Black werd goed ontvangen en een derde deel staat dan ook gepland voor een release later dit jaar. Outright Games besloot dat een videogame niet uit kon blijven voor de populaire franchise en sloeg aan het ontwikkelen. Vandaag maakte het bedrijf bekend dat het met dit project bezig is en onthulde via een teaser de eerste beelden.

Outright Games gaat duidelijk voor een cartoonstijl, maar veel meer maken de beelden nog niet duidelijk. Wel is te zien dat spelers de rollen van alle vier de protagonisten aan kunnen nemen.

Erg lang hoeven we niet te wachten op de game. Jumanji: The Video Game verschijnt op 15 november 2019 voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.