Outlander reist naar nieuw land in trailer van seizoen 4

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Outlander reist naar nieuw land in trailer van seizoen 4

Starz heeft de officiële trailer van seizoen 4 van Outlander gereleased. In het nieuwe seizoen proberen Claire Fraser (Caitriona Balfe) en haar man Jamie Fraser (Sam Heughan) een leven en een huis op te bouwen in North Carolina. Hierbij krijgen ze te maken met onderhandelingen met de Britse heerende klasse over slavenarbeid en kruist de beruchte piraat Stephan Bonnet (Ed Speleers) hun pad.

Outlander volgt het verhaal van Claire Randall die tijdens een reis in Schotland een merkwaardig geluid hoort komen uit een stenen cirkel. Claire wordt, wanneer ze de steen aanraakt, terug de tijd in getrokken en komt in het Schotland van 1743 terecht. Ze wordt gered door een Hooglander die behoort tot de clan McKenzie van Castle Leoch. Een van de clanleden is de jonge Jamie Fraser.

Outlander is gebaseerd op de gelijknamige boekreeks van Diana Gabaldon. De reeks bestaat uit acht delen. Seizoen 4 van Outlander is gebaseerd op het vierde deel van de boekenreeks: ‘Drums of Autumn’.

Het vierde seizoen zal vanaf 4 november 2018 te zien zijn in de Verenigde Staten en Engeland. Wanneer het nieuwe seizoen te zien is voor de Nederlandse kijker is nog niet bekend.

https://www.youtube.com/watch?v=qcy2V4gIyGo