Ori and the Blind Forest DE komt ook naar retail

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Ori and the Blind Forest DE komt ook naar retail

Ori and the Blind Forest Definitive Edition zal niet alleen digitaal verkrijgbaar zijn, maar de nieuwe editie van de game zal ook verkrijgbaar zijn in de winkels, want de game krijgt ook een fysieke versie.

Ori and the Blind Forest was vorig jaar een aangename verrassing: het scoorde veel hoge punten en wist bij veel gamers een gevoelige snaar te raken. Ontwikkelaar Moon Studios liet het nieuws weten via de officiële Xbox-website. Thomas Mahler, CEO van Moon Studios, wilde alle fans bedanken die hebben laten weten hoe leuk ze de game vonden en voor het vragen om een fysieke release van de Definitive Edition van Ori and the Blind Forest.

Sinds de release van Ori and the Blind Forest hebben we veel emails, tweets en verzoeken gekregen van fans van over de hele wereld die ons vroegen om een fysieke release van de game. Daarom zijn we blij om aan te kondigen dat er een retail-versie komt van Ori and the Blind Forest Definitive Edition. We kunnen niet wachten tot mensen onze game op de winkelschappen zien en willen nogmaals iedereen bedanken die Moon Studios en Ori het afgelopen jaar hebben gesteund.

De fysieke pc-versie van de game zal wereldwijd verschijnen, maar de fysieke Xbox One-versie zal alleen verschijnen in de VS. De Definitive Edition van Ori and the Blind Forest bevat uiteraard de game zelf, maar zal ook nieuwe gebieden, een uitgebreid verhaal en verschillende moeilijkheidsgraden bevatten. De Definitive Edition krijgt ironisch twee verschillende edities: de Standard Edition en een luxere Limited Edition.