Opnieuw PC Gaming Show tijdens E3

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Opnieuw PC Gaming Show tijdens E3

De site PC Gamer heeft bekendgemaakt dat het in 2016 opnieuw een show gaat hebben tijdens de E3. De PC Gaming Show vond vorig jaar voor het eerst plaats en maakt dit jaar een terugkeer op de beurs in Los Angeles.

PC Gamer besloot vorig jaar voor het eerst in lange tijd een show te geven tijdens de E3 die volledig was gericht op pc-gaming. Dit tot groot genoegen van de fans, aangezien de show nu terugkeert op het podium in Los Angeles. Dit keer zal het plaatsvinden op maandag 13 juni om 21:00 uur (Nederlandse tijd).

Volgens de site zal de show dit jaar “nog beter zijn” dan het afgelopen jaar. Die show werd vooral geplaagd door de lengte van de show: de show duurde ruim 2,5 uur en had veel interviews in verhouding tot de beelden en aankondigingen die werden gedaan. Wel zagen we destijds onder andere de aankondiging van de pc-versie van Gears of War: Ultimate Edition en de aankondiging van Planet Coaster.

Zoals het schema er nu uitziet, lijkt het erop dat de bedrijven in volgorde de persconferenties aankondigen: Electronic Arts heeft op zondagavond 12 juni om 22:00 (Nederlandse tijd) een persconferentie. Bethesda volgt op maandagochtend 13 juni om 04:00 (Nederlandse tijd) en nu dus PC Gamer met de PC Gaming show, diezelfde dag om 21:00 (Nederlandse tijd). De shows die nog ontbreken zijn die van Microsoft, Sony en Ubisoft; zodra daar meer informatie over bekend is, lees je dat natuurlijk hier.