Opnieuw gerommel bij Naughty Dog

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Opnieuw gerommel bij Naughty Dog

IGN heeft onthuld dat de rol van Todd Stashwick, acteur in onder andere Justified, is herzien en zal worden gedaan door iemand anders. Stashwick zou de stem gaan inspreken van de slechterik in de nieuwste Uncharted-game. Ook lead artist Nate Wells is vertrokken bij Naughty Dog.

Todd Stashwick was al zes maanden werkzaam bij Naughty Dog en zou zowel de stem als de motion capture van de nieuwe slechterik op zich nemen. Volgens Stashwick heeft Naughty Dog ervoor gekozen om de complete rol te herzien. Sony meldt dat de productie van de nieuwe Uncharted hierdoor geen vertraging heeft opgelopen en dat de ontwikkeling nog steeds volgens de planning loopt.

Het is niet de eerste keer dat werknemers van Naughty Dog in het nieuws verschijnen. Eerder verlieten Amy Hennig (lead writer) en Justin Richmond (game director) al de gelederen en daar komen vandaag dus nog twee namen bij. Amy Hennig werkt ondertussen bij Visceral Games aan een nieuwe Star Wars-game en Justin Richmond werkt inmiddels bij Riot Games, bekend van League of Legends. Nate Wells is vertrokken naar een andere Sony-studio: Giant Sparrow.