Operation Grim Sky voor Rainbow Six Siege heeft releasedatum

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Operation Grim Sky voor Rainbow Six Siege heeft releasedatum

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat het nieuwe Rainbow Six Siege-seizoen op 4 september van start gaat. Met de start van het nieuwe seizoen introduceert de uitgever ook een nieuwe operation: Grim Sky.

In Operation Grim Sky voegt Ubisoft twee nieuwe operators toe aan de game. Deze keer komen de operators niet van dezelfde anti-terrorisme eenheden, maar uit verschillende landen. Maverick is een Amerikaanse aanvaller die de beschikking heeft over stungranaten en een draagbaar lasapparaat om bepantserde muren mee open te snijden. Clash aan de andere kant is een Britse verdediger met een draagbaar schild met een taser. Daarmee is ze de eerste verdediger die een schild bij zich draagt in de game.

Een andere grote verandering in Grim Sky is de complete herbewerking van het bekende Hereford Base-level. Dit level heeft niet alleen een compleet nieuw design gekregen, maar ook verschillende veranderingen aan de indeling van het level. Volgens Ubisoft heeft iedere verdieping meer speelbare oppervlakte, meer vernietigbare muren en een nieuwe trap die voor flink wat veranderingen in het level zorgen.

Vanaf 4 september zijn de nieuwe operators vrij te spelen, of direct te gebruiken wanneer je de Year 3 Pass hebt voor de game. Ook gaat op dat moment direct het vernieuwde Hereford Base live.