Open bèta voor Star Wars Battlefront 2 multiplayer

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Open bèta voor Star Wars Battlefront 2 multiplayer

Van 6 tot 9 oktober kunnen spelers aan de slag met de open bèta van de Star Wars Battlefront 2 multiplayer. Voor diegenen die de game gepre-orderd hebben, is er goed nieuws: zij mogen hier namelijk twee dagen eerder mee beginnen.

Vandaag maakte Electronic Arts via een blogpost bekend dat Star Wars Battlefront 2 een open bèta krijgt. Iedereen krijgt vanaf 6 oktober toegang tot deze bèta, maar wie de game gepre-orderd heeft, mag al op 4 oktober beginnen. De bèta zal lopen tot 9 oktober.

Tijdens de bèta kun je op Naboo in de straten van Theed rond het paleis spelen. Daar vindt een gevecht tussen de Separatisten en de Republikeinen plaats in een 20v20 Galactic Assault modus. Naast deze gamemodus mogen spelers ook de modus genaamd Starfighter Assault Battle uitproberen. Wat dit precies inhoudt, houdt EA echter nog even geheim tot Gamescom.

Early Access is trouwens niet het enige waar de fans met pre-orders van mogen genieten. Zij krijgen namelijk ook Yoda’s Epic Lightsaber Mastery Star Card. Het is nog niet helemaal duidelijk wat dit is of wat het doet. We weten alleen dat dit iets te maken heeft met in-game content.