Open bèta voor Dragon Ball FighterZ op Switch begint in augustus

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Open bèta voor Dragon Ball FighterZ op Switch begint in augustus

Bandai Namco en Arc System Works hebben vandaag bekendgemaakt dat de open bèta voor Dragon Ball FighterZ op de Nintendo Switch in augustus zal plaatsvinden. Details rondom de open bèta zijn nu nog schaars.

Via Twitter heeft de Amerikaanse tak van Bandai Namco bekendgemaakt dat in augustus de open bètatest van Dragon Ball FighterZ zal plaatsvinden. Daarbij kunnen spelers dus gratis alvast een voorproefje krijgen op de Switch-release van de fighting game. De uitgever wil echter nog niet bekendmaken wanneer deze zal plaatsvinden, maar mogelijk zal dit tijdens gamescom zijn eind augustus.

In hetzelfde bericht maakte de uitgever ook bekend dat er wat nieuwe features naar de game komen, al is het nog niet bekend of deze features exclusief voor de Switch zijn. Daarbij gaat het om 1 vs. 1 en 2 vs. 2 matches in plaats van de gebruikelijke 3 vs. 3 matches. Ook komt er een offline zes speler Party Match-modus, maar het is niet duidelijk wat deze precies in gaat houden.

Dragon Ball FighterZ verscheen in januari voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De Switch-versie zal op 28 september te koop zijn.