Open bèta Rainbow Six Siege uitgesteld

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Open bèta Rainbow Six Siege uitgesteld

Over een kleine week komt Rainbow Six Siege al uit en vanaf vandaag hadden we aan de slag moeten kunnen gaan met de open bèta van de shooter. De bèta heeft echter een aantal problemen waardoor deze is uitgesteld voor nog onbepaalde tijd.Op het forum van Ubisoft is een bericht verschenen van community manager Jax waarin staat waarom de open bèta van Rainbow Six Siege nog niet online is.

Momenteel zien we een aantal problemen waaronder een slechte matchmaking en disconnects. Daarom stellen we de open bèta uit en gaan we als closed bèta verder totdat de problemen zijn opgelost. Onze excuses voor de vertraging en ik kan met zekerheid zeggen dat dit onze topprioriteit is. We zullen iedereen constant op de hoogte houden terwijl we bezig zijn de boel te verbeteren.

Nu zijn bèta-tests in het leven geroepen om de game en het netwerk te testen, maar dit soort problemen zo kort voor de release is toch een beetje zorgwekkend. Vooralsnog zal Rainbow Six Siege 1 december uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.