Open bèta Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 start volgende week

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Open bèta Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 start volgende week

Over anderhalve maand komt Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 uit, het vervolg op een knotsgekke game waarin tot de tand bewapende planten het opnemen tegen allerlei soorten levende doden. Electronic Arts maakte vandaag bekend dat de open bèta van deze game op 14 januari van start gaat.

Tegelijk met het nieuws is er ook een trailer verschenen waarin de strijd tussen planten, zombies en geiten op hilarische wijze wordt beschreven. De open bèta zal voor iedereen die wil beschikbaar zijn voor de Xbox One en PlayStation 4. Deze is te downloaden op 14 januari via de Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 website. De bèta zal een aantal spelmodi bevatten zoals Flag of Power, een modus gebaseerd op het king of the hill principe.

De andere grote modus is voor 24 spelers online waarin je op twee grote maps als zombie of als plant speelt. In Herbal Assault zijn de planten het aanvallende team en in Gardens & Graveyards zijn de zombies in de aanval. Ten slotte zal er elke dag van de open bèta een extra spelmodus worden toegevoegd alsmede een aantal maps die dagelijks rouleren. De bèta van Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 zal duren tot en met 18 januari. De precieze begin en eindtijden worden nog door EA bekendgemaakt.