Open bèta Destiny 2 verlengd tot woensdag 26 juli

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Open bèta Destiny 2 verlengd tot woensdag 26 juli

Goed nieuws voor iedereen die er nog niet aan toegekomen is om de open bèta van Destiny 2 te spelen. De bèta zou eigenlijk vanochtend al gesloten worden, maar blijft nu toch nog een tijdje langer open. Om de game nog wat uitgebreider te kunnen testen, blijft de bèta open tot drie uur ’s ochtends Nederlandse tijd op woensdag 26 juli.

De aankondiging dat de bèta van Destiny 2 langer open blijft, kwam via de Twitter supportpagina van Bungie en Destiny. De bèta van de eerste Destiny werd eerder al om vergelijkbare redenen verlengd. De bèta blijft in de VS beschikbaar tot zes uur ’s middags op dinsdag 25 juli. Dat betekent dat we in Nederland nog tot woensdagochtend drie uur door kunnen spelen.

De bèta van Destiny 2 is voor mensen met een pre-order sinds dinsdag 18 juli speelbaar. Vanaf vrijdag 21 juli was de bèta voor iedereen beschikbaar. De bèta bevat twee pvp Crucible maps, de eerste verhaalmissie van de game en de Inverted Spire Strike. Voor zover bekend voegt Bungie voor de laatste dagen van de bèta geen nieuwe content toe.

Jordy streamde de Destiny 2 bèta vorige week dinsdag op Twitch. Zijn bevindingen kun je hier terugkijken.