Ontwikkeling Telltale’s The Walking Dead hervat

archief
Jordy Verlé op 20 januari 2020
Ontwikkeling Telltale’s The Walking Dead hervat

Het laatste seizoen van Telltale’s The Walking Dead zorgde de afgelopen weken voor heel wat nieuws. De studio van Telltale Games werd gesloten en de ontwikkeling van de game werd stopgezet. Skybound Entertainment wist het spel van de ondergang te redden en heeft vandaag goed nieuws te melden. 

Enkele weken geleden meldde Telltale Games dat ze hun studio gingen sluiten. Het laatste seizoen van The Walking Dead zou daardoor niet volledig afgemaakt worden. Na de aankondiging besloot Skybound Entertainment de game opnieuw leven in te blazen. Samen met enkele ex-werknemers van Telltale Games besloten ze de laatste episodes alsnog af te werken. Vandaag laat de studio weten dat de verdere ontwikkeling van deze episodes is begonnen.

De studio wist ook te melden dat oudere seizoenen van het spel zeker terug zouden keren. Toen eerder deze week de voorgaande seizoenen zomaar uit de online stores verdwenen, heerste daar heel wat onduidelijkheid over. Men belooft binnenkort meer antwoorden te geven op een heleboel vragen.

Een concrete releasedatum voor deze laatste episodes is nog niet bekend. De studio wist wel te melden dat ze ook daarover binnenkort meer informatie zullen geven.