Ontwikkeling nieuwe Mass Effect-game momenteel “op de helft”

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Ontwikkeling nieuwe Mass Effect-game momenteel “op de helft”

Yanick Roy, studio director van BioWare, meldt via Twitter dat de ontwikkeling van een nieuwe Mass Effect-game momenteel “op de helft” is. Ondanks het gebrek van een officiële aankondiging mag het inmiddels geen geheim meer zijn dat BioWare bezig is met een nieuw deel in de Mass Effect-serie.

Een fan vroeg via Twitter aan Roy hoever de ontwikkeling is van het nieuwste deel in de langlopende Action/RPG-serie. “We zijn niet aan het begin en niet aan het eind. Ergens in het midden dus?”, aldus een tweet van Roy.

De mensen bij Bioware zijn sowieso redelijk open over de ontwikkeling van de nieuwste Mass Effect. Voornamelijk op Twitter praten de ontwikkelaars openlijk over de game die nog altijd niet officieel uit de doeken is gedaan. Eerder stuurde Roy al een tweet de wereld in waarin hij vertelde dat ze nog niet te veel informatie de wereld in wilde sturen. “We doen het liever goed dan snel”, viel toen te lezen. Ook op de vraag of de game aanwezig zal zijn op de aankomende E3 gaf hij antwoord: “Ik doe niet aan aankondigingen van aankondigingen.”