Ontwikkelaar The Binding of Isaac hint naar een nieuwe game

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Ontwikkelaar The Binding of Isaac hint naar een nieuwe game

In een Tumblr blog post laat Edmund McMillen weten dat ze een nieuwe game maken met ontwikkelaar NICALiS. De releasedatum is “dichtbij”, maar wanneer is nog geheim.

Al sinds zijn eerste creaties is Edmund McMillen een voorstander van nauw contact met zijn fans. Het contact met fans van zijn franchise: The Binding of Isaac, onderhoudt hij door middel van een Tumblr pagina. Hierin plaatst hij informatie over patches, updates en boosters voor de game.

Wie de games van Edmund McMillen heeft gespeeld, zal hebben gemerkt dat hij graag dingen geheim houdt en verschillende hints plaatst in de games of zijn blog posts. Zo liet hij in zijn post van 13 mei weten dat hij het de afgelopen maanden druk heeft gehad. Samen met Tyrone Rodriguez (CEO van NICALiS) is hij druk in de weer met het afronden van hun nieuwe game.

Wat deze game precies is, is nog niet bekend. McMillen maakt duidelijk dat de releasedatum “binnenkort” bekend wordt gemaakt. Het enige wat hij erover kwijt wil, is het volgende: “Het is raar, het is moeilijk, het is persoonlijk en het is het grootste wat ik ooit heb gedaan.”

Wij zijn benieuwd.