Ontwikkelaar Cellar Door Games onthult Full Metal Furies

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Ontwikkelaar Cellar Door Games onthult Full Metal Furies

Ontwikkelaar Cellar Door Games is bekend van de titel Rogue Legacy. Het bedrijf is momenteel bezig met een nieuwe game met de naam Full Metal Furies. Het gaat om een brawler die ergens in 2017 nog uit zal moeten komen.

Het bedrijf kondigde de nieuwe game aan door middel van een trailer, die hierboven te bekijken is. Full Metal Furies is een brawler die zich sterk richt op samenwerking tussen spelers. Het is dan ook niet gek dat de game samen te spelen is, met maximaal vier spelers. Spelers kunnen kiezen uit een van de vier klassen (Sentinel, Engineer, Sniper en Fighter) en het vervolgens opnemen tegen beesten uit de Griekse mythologie. De ontwikkelaar beschrijft de game als volgt:

Verdedig de wereld tegen tirannieke titans in Full Metal Furies – een team-based brawler waar samenwerken de sleutel tot overwinning is. Full Metal Furies zal je uitdagen om als een team te denken en opnieuw na te denken over wat een brawler kan zijn.

Hoewel de titel zich sterk op samenwerken richt, maakt de website al duidelijk dat deze ook in je eentje leuk te spelen is. Spelers kunnen namelijk aan het begin twee personages kiezen en tijdens de gevechten wisselen tussen personages om zo combo’s hoog te houden.

Full Metal Furies zal ergens in 2017 uitkomen voor pc, middels Steam, en Xbox One.