Ontdek de voertuigen van LEGO City Undercover in nieuwe trailer

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Ontdek de voertuigen van LEGO City Undercover in nieuwe trailer

In 2013 verscheen LEGO City Undercover exclusief voor de Wii U. Vier jaar later komt de game ook voor de andere consoles. Om alvast in de stemming te komen, toont ontwikkelaar Traveller’s Tales een trailer die een kijkje geeft in het assortiment van voertuigen.

Voor iedereen die LEGO City Undercover heeft gemist, eerst een korte opfriscursus. De game gaat over politieagent Chase McCain die wordt opgeroepen om een gevaarlijke en ontsnapte crimineel op te sporen. Deze crimineel is Rex Fury en hij werkt voor een grote magnaat die LEGO City over wil nemen. De stijl van deze LEGO game is anders dan de games die we gewend zijn de laatste jaren. De game speelt zich namelijk af in een grote open wereld en doet zich nog het meest voor als een kindvriendelijke GTA-kloon.

Om alvast weer in de sfeer te komen, worden we de laatste tijd verwend met een hoop trailers rondom de game. Zoals gezegd voegt men daar vandaag eentje aan toe. In de trailer zien we een aantal van de wagens die in de game zitten. We zien zowel land-, zee- als luchtvoertuigen. In de game zitten uiteindelijk meer dan honderd verschillende voertuigen. Wat verder opvalt in de trailer is dat de Nederlandse lokalisatie van de game is behouden. Altijd fijn natuurlijk voor de jongere spelers of voor de ouders die voor het eerst met hun kinderen willen spelen!

LEGO City Undercover verschijnt 5 april voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.