Ongebruikte WoW-namen komen weer beschikbaar

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Ongebruikte WoW-namen komen weer beschikbaar

Namen van mensen die al sinds november 2008 niet meer zijn ingelogd bij World of Warcraft komen weer beschikbaar. Dit heeft Blizzard aangekondigd in afwachting op de release van de nieuwste expansion Warlords of Draenor die later dit jaar verschijnt.

Met de meer dan honderd miljoen spelers dat World of Warcraft gekend heeft raken de namen natuurlijk op een gegeven moment op. De mogelijkheid om je naam te veranderen is ook al een lange tijd een veel verzocht verzoek. Met de Warlords of Draenor pre-patch (6.0.2) zullen alle ongebruikte namen worden verwijderd; Blizzard raadt dan ook aan om in het geval dat je de namen van je characters wilt behouden, je opnieuw bij WoW in zal moeten loggen.

Warlords of Draenor zal op 13 november aanstaande verschijnen en beschikbaar komen voor de PC en Mac. In de vijfde uitbreiding reizen spelers terug in de tijd om het op te nemen tegen de Orc Ner’Zhul en te voorkomen dat hij Draenor vernietigd. World of Warcraft kende op zijn piek bijna 12,5 miljoen actieve spelers, maar moet het vandaag de dag doen met iets minder dan zeven. Ondanks dat blijft het nog altijd de meest gespeelde MMO.