One-Punch Man krijgt in 2019 tweede seizoen

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
One-Punch Man krijgt in 2019 tweede seizoen

De ondertussen legendarische anime One-Punch Man krijgt in 2019 een tweede seizoen. Opvallend is dat een andere studio van de serie zal overnemen.

Fans smeken er al enkele jaren om en ook hardnekkige geruchten kwamen regelmatig voorbij, maar nu is er officieel bekendgemaakt dat er een tweede seizoen van de One-Punch Man anime komt. Fans zullen nog wel even moeten wachten, want de eerste aflevering zal pas in april 2019 verschijnen in Japan.

Of de afleveringen via simulcast beschikbaar zullen zijn (waarbij de aflevering binnen een uur na uitzending ook in het Westen beschikbaar is), is nog niet bekend. Opvallend is dat er voor het tweede seizoen is gekozen voor een andere studio. Madhouse is daarbij vervangen door J.C. Staff, die de productie op zich zal nemen.

Uit de eerste beelden van de trailer blijkt dat Saitama het in het tweede seizoen op zal nemen tegen zijn aartsrivaal Garou. Natuurlijk zal dat weer met rake klappen gepaard gaan.

In One-Punch Man volg je de avonturen van Saitama, een ‘gewone gast die toevallig een held is’. Nadat hij een redelijk normaal trainingsschema heeft gevolgd, heeft hij plots bovenmenselijke krachten gekregen. Genoeg om iedere tegenstander met een enkele klap uit te schakelen, tot zijn eigen ongenoegen.