One Piece: Pirate Warriors 4 aangekondigd

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
One Piece: Pirate Warriors 4 aangekondigd

Vier jaar na de release van One Piece: Pirate Warriors 3 kondigt Bandai Namco nu het vierde deel in de gelijknamige reeks aan. De uitgever maakte tijdens Anime Expo 2019 namelijk bekend dat One Piece: Pirate Warriors 4 eraan komt.

Tijdens de persconferentie onthulden Bandai Namco en ontwikkelaar Omega Force de game via een trailer. Hierin staat hoofdpersonage Luffy op het punt om het op te nemen tegen een gigantische vijand. Naast een trailer vertelt de maker ook dat Pirate Warriors 4 het hele verhaal van One Piece vertelt. Ook de gebeurtenissen van het Whole Cake Island hoofdstuk, dat bijna ten einde loopt.

Net zoals het voorgaande deel nemen spelers het nu ook op tegen tal van vijanden tijdens hun opdrachten. Bij deze gevechten beschikken ze ook over erg krachtige aanvallen. Om meer spelers aan te trekken maken ze dit deel toegankelijk voor zowel bestaande als nieuwe fans.

Buiten bovenstaande dingen zijn er nog geen verdere details rond dit project bekend. One Piece: Pirate Warriors 4 verschijnt ergens in 2020 voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.