Omnikron in ere van David Bowie gratis te downloaden

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Omnikron in ere van David Bowie gratis te downloaden

Omnikron, in Europa beter bekend als The Nomad Soul, is deze week gratis te downloaden. Dit in ere van de recent overleden icoon David Bowie. Bowie speelde een prominente rol in de game.

Square Enix Europe tweette vandaag het bericht dat de game momenteel gratis is te downloaden, als eerbetoon aan de recent overleden artiest. Volgens de Europese tak van de uitgever is de game tot 22 januari te downloaden:

https://twitter.com/SQUARE_ENIX_EU/status/688034868182269953

Wanneer spelers de game gratis ‘aanschaffen’ via de online winkel van de uitgever zullen ze een Steam-code krijgen waarmee de game kan worden gedownload. Opvallend is dat de game alleen in Europa momenteel gratis verkrijgbaar is; fans buiten Europa zullen de game gewoon moeten kopen, al kan dat nog veranderen.

Omikrom: The Nomad Soul is een game uit 1999 en ontwikkeld door Quantic Dream, het team achter onder andere Indigo Prophecy, Heavy Rain en Beyond: Two Souls. In de bizarre wereld kom je ook een digitale David Bowie tegen die, net als in de echte wereld, een befaamde rockster is. Bowie schreef en speelde verschillende nummers speciaal voor de game.