Okami HD op 12 december naar Europa en Amerika

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Okami HD op 12 december naar Europa en Amerika

Gisteren werd in Japan al aangekondigd dat Okami HD in ontwikkeling was. Vandaag hebben Europa en Amerika ook goed nieuws gekregen rondom de releasedatum van deze remaster.

Gisteren werd al bekendgemaakt dat de game voor de PlayStation 4, Xbox One en pc uitgebracht gaat worden en dat de game op 4K-resolutie te draaien is. Daarnaast is het mogelijk om de game in een 4:3 ratio te draaien of de widescreen-resolutie die tegenwoordig gebruikt wordt. De interactieve laadschermen en de bonusvoorwerpen die te verdienen zijn maken ook hun terugkeer. Europa en Amerika kunnen op 12 december aan de slag met de remaster van Okami.

In Okami speel je als de mythische zonnegod Amaterasu die op aarde de vorm van een witte wolf aanneemt. Als Amaterasu moet je dertien speciale krachten vinden om het kwaad te verslaan. Okami kenmerkte zich in zijn tijd door de visuele stijl die gebaseerd is op de traditionele Japanse kunst. Deze stijl zorgde ervoor dat spelers vooral rustig aan moesten doen om de omgevingen beter in zich op te nemen.

Okami HD komt uit op 12 december voor PlayStation 4, Xbox One en pc.