Offline-modus Star Wars Battlefront aangekondigd

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Offline-modus Star Wars Battlefront aangekondigd

Electronic Arts heeft aangekondigd wat het de komende maanden van plan is met Star Wars Battlefront. De game zal onder andere een offline skirmish-modus krijgen. Ook is er meer informatie bekend over de aankomende DLC.

Het was een van de grootste verzoeken van fans van Star Wars Battlefront: een offline-modus voor de game. Deze wens zal volgende week worden vervuld: op 20 juli krijgt de game een offline skirmish-modus. Hierin kunnen spelers het in twee verschillende modi, Walker Assault en Fighter Squadron, opnemen tegen teams van bots. Dit kan alleen of samen met een vriend in split-screen. Beide modi zijn in verschillende moeilijkheidsgraden te spelen.

Ook zullen er binnenkort meer in-game evenementen komen. Het zal gaan om nieuwe Hutt Contracts, nieuwe login-beloningen en uitdagingen in de luchtstad Bespin.

In september kunnen spelers aan de slag met het derde DLC-pakket onder de naam Death Star. Hierin zullen meerdere levels, zowel in de ruimte als op de grond, nieuwe wapens en nieuwe Star cards zitten. Ook teast EA met één van de twee nieuwe karakters. Volgens de uitgever zal dit een “larger-than-life-personage zijn waar je al lang op zat te wachten”.

Waarschijnlijk zullen we binnenkort meer informatie krijgen over de DLC, inclusief antwoord op de vraag wie deze nieuwe helden zullen zijn. Zodra dat bekend is, lees je het natuurlijk op Pixel Vault.