Officiële trailer voor PS4-versie Slay the Spire onthuld

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Officiële trailer voor PS4-versie Slay the Spire onthuld

Ontwikkelaar Megacrit is druk bezig om de deck-buildergame Slay the Spire naar de PlayStation 4 te brengen. De release van de game is bijna daar en het leek de studio dan ook een goed plan om een trailer op het web te gooien zodat we vast kunnen zien hoe de game er straks uit zal zien.

Slay the Spire wordt uitgegeven door Humble Bundle en verscheen dan eerst ook exclusief voor de pc in januari. Een consoleversie kon echter niet uitblijven en volgende maand komt de game naar de PlayStation 4. Spelers die de game halen krijgen te maken met een cardgame met roguelike elementen. Startend met drie personages met elk een eigen set kaarten is het aan jou om kaarten te vinden en zo de perfecte deck te maken om opgewassen te zijn tegen alle vijanden die op je pad komen.

Slay the Spire is momenteel al uit voor de pc middels Steam en verschijnt op 21 mei voor de PlayStation 4. De game zal ook voor de Nintendo Switch verschijnen, maar wanneer precies is nog niet duidelijk. Wel is bekend dat de Switch-versie nog ergens dit jaar moet verschijnen.