Officiële trailer Bumblebee gereleased

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Officiële trailer Bumblebee gereleased

Paramount Pictures heeft vandaag een nieuwe trailer gereleased voor de film Bumblebee. Bumblebee is een spin-off van de Transformers-films en is de zesde live-action film in de Transformers-reeks. Bumblebee is de eerste Transformers-film die niet geregisseerd is door Michael Bay.

De film speelt zich af in 1987. Bumblebee is voor een geheime missie naar aarde gestuurd door Optimus Prime. Wanneer Bumblebee aan het schuilen is in een autokerkhof in een klein Californisch badplaatsje komt hij Charlie (Hailee Steinfeld) tegen. Charlie is een meisje van bijna achttien jaar dat zoekende is naar haar plaats in de wereld. Dan ontdekt ze op dat autokerkhof de zwaar beschadigde Bumblebee.

Bumblebee wordt geregisseerd door de voor twee Oscars genomineerde Travis Knight, bekend van de film Kubo and the Two Strings. Knight is duidelijk een ander soort verteller als Bay. De tot nu tot onthulde Bumblebee-beelden suggereren dat Knight’s Transformers-film dichter bij zijn inventieve en oprechte stop-motion geanimeerde inspanningen ligt.

Bumblebee zal rond de kerst in de bioscopen te zien zijn. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.