Obi-Wan Kenobi verschijnt in Star Wars Battlefront 2

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Obi-Wan Kenobi verschijnt in Star Wars Battlefront 2

Een van de Jedi-mentors uit Star Wars, Obi-Wan Kenobi, komt binnenkort naar Star Wars Battlefront 2. Dit is bekendgemaakt door Electronic Arts op hun site. De bekende Jedi zal middels een gratis update toegevoegd worden aan de game.

Obi-Wan Kenobi zal na een update die binnenkort uitkomt als personage speelbaar zijn in de Star Wars-game. Luke Skywalker’s mentor komt mee met de zogenoemde The Battle of Geonosis-update die op 28 november voor het spel uitkomt. Volgens EA is het uiterlijk van Obi-Wan bewust gebaseerd op Ewan McGregor. Hij speelde het personage namelijk in de Star Wars films.

De naam van de update is niet geheel toevallig zo gekozen. Er komt namelijk ook een map mee van Geonosis, waar het eerste grote gevecht van de Clone Wars plaatsvond. Hierbij zullen tevens drie nieuwe voertuigen aan de game toegevoegd worden. Daarnaast krijgt de speler de mogelijkheid om verschillende outfits voor Obi-Wan Kenobi, maar ook voor General Grievous aan te schaffen. Dit kan gedaan worden door Credits of Crystals in te wisselen.

General Grievous werd vorige maand nog toegevoegd aan het ensemble van speelbare personages in de game. Ook is al bekend dat er nog een nieuwe update van de game zal komen in februari. Daarmee zal het personage van Luke Skywalker’s vader, Anakin Skywalker, toegevoegd worden aan de cast.