Nuketown keert terug in Call of Duty: Black Ops 3

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Nuketown keert terug in Call of Duty: Black Ops 3

Nuketown, de overbekende map uit de Call of Duty: Black Ops serie, zal ook weer terugkeren in het nieuwste deel van de franchise.

Nuketown was voor het eerst speelbaar als multiplayer map in Call of Duty: Black Ops. Twee jaar later kreeg de map een grafische upgrade, een deels nieuwe vormgeving en verscheen opnieuw in het tweede deel van de franchise. De map is dé grote favoriet onder de Black Ops fans en eigenlijk kon de map dan ook niet wegblijven uit het aankomende derde deel.

De Black Ops 3 versie van Nuketown bevindt zich in het jaar 2065 en is opnieuw vormgegeven om zo maximaal voordeel te bieden aan de nieuwe mechanieken die Treyarch biedt in dit deel. Activision heeft aangegeven dat Nuketown een pre-order bonus zal zijn, dus als je hem wil spelen zou je hem eigenlijk moeten reserveren. Toch werd al bekend dat de map ook een in-box download code is welke in de doosjes van de game zullen verschijnen, dus zelfs als je hem niet reserveert heb je alsnog kans hem te krijgen.

De populaire map zal verschijnen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Er is nog niks vermeld over versies voor de PlayStation 3 en Xbox 360.