Nog een Dead Island-game dit jaar

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nog een Dead Island-game dit jaar

Naast Dead Island 2, die alleen op de next-gen consoles verschijnt, brengt Deep Silver dit jaar ook nog een Dead Island-game naar de vorige generatie consoles. Dead Island: Escape zal voor een budgetprijs verschijnen en de bekende formule iets op de schop gooien.

Zo is het stijltje helemaal anders en zal er wat focus op platform elementen komen te liggen. Ook is er een heus stealth-element toegevoegd . Veel meer info over de game is er nog niet, naast een trailer die je hier kunt bekijken. Volgens ontwikkelaar Deep Silver is het geen officiëel deel van Dead Island, maar meer een uitstapje. Dead Island 2 die dit najaar voor de next-gen consoles verschijnt is het officiële nieuwe deel in de serie.

Deep Silver komt dit jaar ook nog met Dead Island: Epidemic, een MOBA-game in het Dead Island-universum. Dead Island: Escape zal voor ongeveer veertig euro later dit jaar in de winkels komen te liggen, alleen beschikbaar op de PS3, Xbox 360 en PC. Dead Island 2 verschijnt rond dezelfde tijd, maar dan alleen voor de next-gen consoles.