No Man’s Sky komt naar Xbox One

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
No Man’s Sky komt naar Xbox One

In augustus van 2016 kwam No Man’s Sky uit voor PC en PlayStation 4, maar kon niet voldoen aan de hoge verwachtingen. In het anderhalve jaar hierna werd de game deels opnieuw ontwikkeld en verder uitgebreid om toch aan de verwachtingen te kunnen voldoen. Hoewel de ontwikkeling nog niet volledig is, komt de game wel naar Xbox One.

In een gesprek met Kotaku heeft Sean Murry, oprichter van Hello Games, bekend gemaakt dat No Man’s Sky naar Xbox One komt. De Xbox One-versie kunnen we deze zomer verwachten. Als het goed is, mogen we rond deze tijd ook een nieuwe grote content update verwachten voor alle versies van de game.

“The Xbox One version will contain all the previous updates to the game and the upcoming update, dubbed “Next”, by far our biggest update so far.”

Dusver weten we echter nog niet wat de “Next”-update inhoudt. Veel gamers hopen nog altijd op een vorm van multi-player zodat ze samen met een vriend het kleurrijke universum kunnen ontdekken, maar voorgaande berichten spreken deze hoop tegen.