Nioh’s laatste DLC aangekondigd

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Nioh’s laatste DLC aangekondigd

Nioh kwam aan het begin van dit jaar uit en stond al gauw bekend als de Samurai-versie van Dark Souls. In de loop van het jaar zijn er verschillende DLC toegevoegd die telkens de uitdaging vergrootten, maar het einde daarvoor is in zicht.

In een blogpost op de site van PlayStation heeft de creative director van Team Ninja, Tom Lee, de volgende en laatste DLC voor Nioh aangekondigd. De DLC heet Bloodshed’s End en voegt een aantal missies toe, maar ook een nieuwe gamemode.

Het verhaal van de DLC gaat verder waar de vorige DLC, Defiant Honor, stopte. Het verhaal gaat verder na de belegering van Osaka Castle, wat zorgt voor een aantal nieuwe main missions, side quests en Twilight missions. Hiernaast brengt de DLC een nieuwe gamemode: The Abyss. Hierin wordt je skill getest door een eindeloze veldslag.

Tot slot voegt deze DLC nieuwe personages toe, net als nieuwe Yokai, een nieuwe moeilijkheidsgraad en een nieuwe Guardian Spirit. De uitbreiding komt uit op 26 september en kost 10 euro. Voor de bezitters van een Season Pass is deze DLC gratis.