Nioh krijgt gratis PvP-modus na lancering

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nioh krijgt gratis PvP-modus na lancering

We hebben er bijna 12 jaar op moeten wachten, maar over 3 weken kunnen we er dan eindelijk mee aan de slag: Nioh, de Dark Souls-achtige dungeon-crawler van Team Ninja. De game kende een moeizame ontwikkeling, maar inmiddels worden de schijfjes gedrukt en is er reden tot vreugde. Bovendien krijgt Nioh een gratis extra modus en een season pass.

Director Yosuke Hayashi deed deze uitspraken in een interview met het Spaanse Gamereactor. De extra modus is een ‘player-versus-player-mode’. Zoals je misschien al wel kunt raden, houdt dit in dat spelers elkaar te lijf kunnen gaan.
Vanaf het moment dat Nioh in de winkels ligt, kunnen spelers al wel potjes PvP spelen, al zal men voorlopig nog even genoegen moeten nemen met door de AI-bestuurde tegenstanders.

Verder werd er bekendgemaakt dat Nioh een season pass gaat krijgen, die je recht geeft op 3 grote DLC-pakketten. Wanneer de PvP-mode en de season pass beschikbaar komen, is nog niet bekend. Het enige wat we weten, is dat het snel na de release van de game zal zijn.