Nintendo teased mogelijke remake of sequel van Majora’s Mask

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nintendo teased mogelijke remake of sequel van Majora’s Mask

Sinds de release van de Ocarina of Time remake voor de 3DS en de Wind Waker HD update voor de Wii U, vragen veel fans zich af of Nintendo zich ooit zal buigen over een remake van Majora’s Mask. Dit deel in de serie is een favoriet van veel Zelda fans en tot voor kort wilde Nintendo er niet veel over kwijt. Maar vandaag gaf Nintendo een hint dat we iets over de game kunnen verwachten.

Tijdens een “Q&A” sessie op Facebook met de director van de Zelda serie: Eiji Aonuma, werd aan hem de vraag gesteld of Nintendo ooit van plan is iets te doen met Majora’s Mask. Een antwoord bleef uit, tot aan het einde van de Q&A sessie.

“Ik zie dat velen van jullie vragen voor een Majora’s Mask remake. Het is mooi om te zien dat zo veel mensen de game een warm hart toedragen. Wij zijn Link’s avonturen in Termina ook niet vergeten! Als je wil weten wat we daarmee bedoelen moet je A Link Between Worlds voor 3DS spelen.”

Nintendo heeft niet officieel aangegeven bezig te zijn met een remake van Majora’s Mask (dat alweer uit het jaar 2000 stamt), maar dit lijkt meer dan de moeite waard om te bekijken wanneer de game eenmaal uitkomt. Zal de game zich deels afspelen in het land van Termina, of zal het bij een kleine verwijzing blijven?