Nintendo onthult informatie aankomende games, kondigt nieuwe Kirby voor 3DS aan

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nintendo onthult informatie aankomende games, kondigt nieuwe Kirby voor 3DS aan

In de Nintendo Direct van vandaag heeft Nintendo wat nieuwe informatie vrijgegeven over aankomende titels voor de Wii U en 3DS. Het hoogtepunt van de presentatie was de onthulling van de nieuwe Kirby game voor 3DS.

Nintendo wist niet bijzonder te verrassen, maar liet voornamelijk weten wat we kunnen verwachten in de komende maanden qua software door middel van langverwachte games een releasedate te geven. Zo kunnen Wii U eigenaren Super Mario 3D World eind november verwachten, al moeten zij juist langer wachten op Donkey Kong Country: Tropical Freeze. De game is namelijk uitgesteld tot februari 2014 omdat Nintendo en Retro Studios langer nodig hebben, zoals je hier al kon lezen.

Sonic werd getoond als een nieuw speelbaar personage voor de aankomende Smash Brothers games en als je bent uitgekeken op Pikmin 3 hoef je je ook niet te vervelen aangezien Nintendo DLC heeft aangekondigd. Een nieuwe map en mission mode zijn in November verkrijgbaar.

Het grote nieuws was echter weggelegd voor de 3DS. Releasedates voor Bravely Default en Ace Atternoy: Dual Destinies kondigen het begin aan, gevolgd door het nieuws dat A Link Between Worlds een minder lineaire aanpak zal krijgen door middel van een winkel waar je items kan kopen (die je normaliter alleen in dungeons kan verkrijgen) werden afgerond door de aankondiging van een nieuwe Kirby game. Helaas kwam er over de nieuwe game weinig informatie; buiten een korte trailer en een releasedatum van 2014 weten we momenteel nog niets.