Nintendo laat pikante outfits uit Fatal Frame halen

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Nintendo laat pikante outfits uit Fatal Frame halen

Japanse games zijn niet vies van een pikante outfit links of rechts. Ook de nieuwe Fatal Frame: Woman of Black Water, draait zich er de hand niet voor om. Toch heeft Nintendo ervoor gekozen om een tweetal pikante outfitjes te laten vervangen met meer Nintendo-gerelateerde kledij.

Fatal Frame: Maiden of Black Water, welke in Europa als Project Zero: Maiden of Black Water zal verschijnen, ligt eind deze maand in de winkel. In de horror-game zal je niet alleen de stuipen of het lijf worden gejaagd, maar krijg je ook de kans om nieuwe outfits voor je personage vrij te spelen. In Japan ging het hierbij om een setje sexy lingerie, of een ‘stijlvolle’ combinatie van bikini met laarzen en een sjaal.

Nintendo heeft echter besloten om daar een stokje voor te steken, zo blijkt uit een nieuw verschenen trailer voor de Westerse markt. De trailer, die hierboven te bekijken is, toont in plaats van pikante outfits nu een speciaal Zelda en ‘Zero Suit’ Samus-kostuum. Benieuwd wat je mist, bekijk dan de Japanse trailer hieronder.

Fatal Frame: Maiden of Black Water is vanaf 30 oktober te koop in de winkel, of in de Nintendo eStore.