Nintendo kondigt Pokémon Let’s Go-bundel aan

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Nintendo kondigt Pokémon Let’s Go-bundel aan

Bij elke nieuwe game hoort vaak wel een speciale versie of bundel. Dat is bij Pokémon Let’s Go Pikachu! en Eevee! niet anders. Nintendo kondigde namelijk een gepersonaliseerde editie van de Switch aan. Deze is helemaal in het thema en de kleuren van beide Pokémon. Naast een bundel geven de makers ons ook meer informatie over beide versies van de game.

In de onderstaande trailer doen de makers het uiterlijk van deze speciale editie van de Nintendo Switch uit de doeken. Zo bevat deze editie de hybride console, de Nintendo dock, de speciale Joy-Con-controllers, de game en de Pokéball Plus-controller. Als we de Switch console bekijken dan zien we al snel dat er de silhouetten van Pikachu en Eevee opstaan.

Echter als we de console in de dock plaatsen dan zien we een kleurrijke illustratie staan. Daar blijft het echter niet bij, want naast de console en de dock zijn de Joy-Con-controllers volledig in de kleuren van beide Pokémon. Als laatste bevat deze bundel ook nog een vooraf ingestelde versie van de game en is de Poké Ball-controller ook aanwezig.

Maar dat is nog niet alles. Nintendo maakt namelijk gretig gebruik van deze aankondiging door meer details over de game te onthullen. Spelers zullen namelijk tijdens hun avonturen obstakels met hun partner-Pokémon overwinnen aan de hand van Secret Techniques. Zo zullen onder andere Pikachu en Eevee bomen kunnen omhakken, over water kunnen reizen of door de lucht zweven.

De Nintendo Switch Pikachu & Eevee Edition is samen met de game verkrijgbaar op 16 november 2018.