Nintendo komt morgen met Pokémon Direct

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Nintendo komt morgen met Pokémon Direct

Kort voor de E3 probeert iedere ontwikkelaar en uitgever alvast een momentje in de spotlight te scoren. Ook Nintendo waagt een poging door morgen om 16.00 u een korte Nintendo Direct te presenteren, volledig gefocust op Pokémon.

Nintendo komt één dag voor de daadwerkelijke presentatie met de aankondiging voor een speciale Pokémon Direct. Hierin zal Nintendo verschillend Pokémon-gerelateerd nieuws presenteren in een 8 minuut lange video. Wat Nintendo hierin zal presenteren, is nog onduidelijk, maar speculaties doen momenteel alweer de ronde.

Het is de eerste keer sinds februari 2016 dat Nintendo weer een Nintendo Direct houdt waarbij de focus puur op Pokémon ligt. De vorige keer was dit naar aanleiding van de twintigste verjaardag van Pokémon, waarbij Pokémon Sun & Moon werden gepresenteerd.

Sinds afgelopen november doen er al geruchten de ronde dat de 3DS-titels van afgelopen jaar naar de Nintendo Switch zouden komen. Volgens deze geruchten zou de titel Pokémon Stars moeten heten, maar dit is al die tijd enkel bij speculatie gebleven.

Zodra we morgen meer weten, lees je dit natuurlijk terug op Pixel Vault.