Nintendo komt donderdag met Monster Hunter Direct-stream

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Nintendo komt donderdag met Monster Hunter Direct-stream

Steeds vaker krijgen ook losse games een Nintendo Direct-stream. De Japanse gigant maakte bekend dat Monster Hunter de volgende game zal zijn. De stream staat gepland voor aanstaande donderdag.

De Japanse tak van Nintendo kondigde de stream eerder vandaag aan op Twitter. Volgens het bericht zal de gigant op 27 oktober, 12:00 uur Nederlandse tijd meer informatie geven over de serie:

Wat er precies besproken zal worden aanstaande donderdag is nog niet bekend. Hoewel veel speculaties denken dat het over een game voor Nintendo’s nieuwe console, de Switch zou gaan. Echter heeft de serie ook nog andere games zoals het recente Monster Hunter Generations of het in Japan al verschenen Monster Hunter Stories.

Ook zou het nog heel goed kunnen dat er een nieuwe game aan zit te komen voor de huidige consoles, zoals de 3DS of een ‘Ultimate’-versie voor de Wii U. Dit deed het bedrijf al eerder met Monster Hunter 3 Ultimate. Een oplettende redacteur bij Nintendo-website Nintendo Life merkte op dat het logo van de originele PlayStation 2-titel is gebruikt in de aankondiging, wat zou kunnen verwijzen naar een mogelijke remake of re-release.

Zodra er meer duidelijkheid is, lees je dat natuurlijk op Pixel Vault.