Nieuwste PlayStation 4-update 4.50 ondersteunt externe harde schijf

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwste PlayStation 4-update 4.50 ondersteunt externe harde schijf

Sony heeft details bekendgemaakt over de nieuwste update voor de PlayStation 4. Het opvallendste is waarschijnlijk dat de PlayStation 4-console nu eindelijk externe harde schijven zal gaan ondersteunen.

Volgens de officiële PlayStation Blog gaat de console externe harde schijven met USB 3.0 en geheugen tot maar liefst 8TB ondersteunen. Het is mogelijk om direct naar de externe schijven te downloaden en te installeren.

Ook zal het met de nieuwste update mogelijk zijn om eigen screenshots als achtergrond op je PlayStation in te stellen. Als je niet helemaal tevreden bent met je zelfgenomen screenshot, kan je deze ook bewerken in de ShareFactory voor je hem instelt als je eigen achtergrond.

Naast deze updates is er ook een aanpassing geweest in het Quick Menu. Ook is de notificatielijst versimpeld en is het mogelijk om 3D-films te bekijken met behulp van de PlayStation VR.

Sony zegt dat er in de komende weken meer info zal komen over de datum waarop de update uitgebracht wordt. Ook komen er dan meer details over de update.